Handbal

Potaissa Turda s-a calificat în sferturile de finală a Cupei României

Potaissa Turda s-a calificat astăzi în sferturile de finală ale Cupei României, după ce s-a impus pe terenul celor de la CSM Focșani, după executarea aruncărilor de departajare de la 7m.

Focşaniul a început mai bine meciul însă din nou valoarea şi experienţa turdenilor şi-a spus cuvântul iar după primle 10 minute a jocului, Potaissa a trecut în avantaj iar până la finalul primei reprise scorul a indicat 14-9.

A doua repriză a fost una infarct, după ce cu 15 minute înainte de final turdenii au avut un avantaj de 5 goluri. CSM Focşani au revenit spectaculos la un gol diferenţă cu 10 minute înainte de final, iar după ce Potaissa a refăcut un avantaj de 3 goluri, hanbaliştii din Focşani au reuşit până la finalul meciului să treacă în avantaj 22-21 dar s-a terminat 27-27, astfel încât a fost nevoie de aruncări de departajare de la 7m.

După executarea loviturilor de la 7 m, Potaissa a câştigat scor 30-31
Potaissa Turda: Pavel (6), Szoke (6), Ghiță (5), Cîntec (4), Terzic (2), Thalmaier (1), Șandru (1), Talas (1), Iancu (1). La aruncările de la 7m au marcat: Terzic (2), Ghivil (1), Pop (1)
Antrenor: Horaţiu Gal.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS