Eveniment

Dodu Alin, desemnat cel mai bun voluntar al anului 2019 al ACIAC

Vineri 6 decembrie 2019, cu începere de la orele 19:00 la Restaurantul ,,Gossner” din Câmpia Turzii, a avut loc ediţia a VIII-a, a galei voluntarului. Manifestarea a fost organizată de Asociaţia Civică pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară (ACIAC). Au răspuns prezent invitaţiei, reprezentanţi ai mass-mediei, ai nstituţiilor, a partenerilor, sponsorilor și bineînţelesvoluntarii asociaţiei. Această gală a început cum era şi firesc, cu o prezentare în Power Point despre activitățile voluntarilor, de asemena s-au prezentat şi activităţile desfășurate de ACIAC în 2019.

• Iată! Vin Colindători  –   festival   de   colinde,   la   care   au   participat corurile unităţilor de învăţământ din mun. Câmpia Turzii şi Grupul vocal „Melody”;

• Serată Culturală în cinstea marelui poet  Mihai Eminescu – o seară de poezie şi cântece pe versurile marelui poet;

• Vânătoarea  de ouă – activitate de timp liber pentru copii din CâmpiaTurzii;

• ,,Primăvara muzicală” –  ediția XI-a, a Concursului Local de Interpretare Vocală, particpă elevii instituţilor şcolare, membri Cercului de Canto ,,Bella Musica” şi copii ai Grupului vocal „Melody”;

• Carnavalul verii – concurs de desene și al costumelor de carnaval, urmată de un program artistic;

• “Melody de ieri, de azi și de mâine” – reuniunea grupurilor vocale ale lui “Melody” în perioada 2009-2019 dar și sprijinirea activității cu voluntari ACIAC;

Pentru a da o pată de culoarea acestui eveniment copiii de la grupul vocal “Melody” au presărat printre secțiuni, cântece. Mulțumim acestor copii talentați, Tothăzan Doris, Anca Carla Patricia, Jecan Luiza, Kereszteși Paula și Duca Alexandra.

Rând pe rând au luat cuvântul reprezentanții instituțiilor, sponsorii cât și mass-media, care au reiterat importanța voluntarilor în rândul comunității.

Clubul Copiilor CâmpiaTurzii;

Preot paroh, Zăhan Sebastian;

sponsorii ACIAC:

Asociaţia Voluntară „Castel Banffy” Luncani;

Raţiu Family Fundation Londra;

S.C. Viamso S.R.L;

Restaurantul Gossner;

Express Center;

De asemenea și-au adus aportul financiar și persoane fizice, d-nul Rus Eugen, d-na Bradu Mariana, Tănase Cosmin și Tănase Adrian.

Din partea mas-media ne-au sprijinit în promovarea activităților ziarul săptămânal: Ziarul 21.

La acest eveniment a participat d-nul Soporan Adrian. Tot încadrul acestei gale a voluntarilor, d-nul comandant Rotaru Alexandru Cosmin de la Poliția Locală și-a premiat voluntarii Toma Roxana și Dodu Alin.

A urmat prezentarea voluntarilor ACIAC, Jecan Luiza, Duca Alexandra, Pop Gabriela, Duca Andreea, Rusu Flavia, Toma Roxana, Socaciu Georgiana, Săvan Roxana, Dodu Alin, Hărăstășan Vlad, Herculea Tudor, Dodu Vlad și Haiduc Antoniu. După prezentarea voluntarilor  s-a trecut la secțiunea voluntarul anului, nominalizații din acest an au fost: Dodu Alin și Dan Vlad Dodu. Doi frați minunați care de vreo câțiva ani se implică activ în activitățiile comunității. Dar cum orice competitie are și un câștigător, acesta a fost Dodu Alin.

Asociația Civică pentru Inițiativă și Acțiune Comunitară aduce mulțumiri, prietenilor, sponsorilor, instituțiilor, colaboratorilor și nu în ultimul rând voluntarilor.

Dodu Alin,volutarul anului 2019 ACIAC:

“Mulțumesc Asociației Civice pentru Iniţiativă şi Acţiune Comunitară,pentru premiul acordat este o onoare și o mare bucurie să fiu “Voluntarul anului”. Este o surpriză pentru mine acest titlu. Mulțumesc echipei voluntarilor, noi suntem ca familie și funcționează datorită d-lui Nicușor și a tuturor oamenilor care ne susțin în activități”.

 

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS