Special

Mariana Loredana și Viorel Dumitrana câștigătorii din această săptămână a concursului „Taloniada”

Ziarul 21, cea mai longevivă instituție media din zona Turda și Câmpia Turzii a lansat un nou concurs, de data asta este vorba de un concurs săptămânal: TALONIADA!

Unde cititorii ziarului pot decupa talonul de concurs de pe prima pagină, iar în fiecare joi, cine vine la redacția Ziarului 21 din Turda, str. Mihai Eminescu nr. 6-8 cu cele mai multe taloane pleacă acasă cu un aparat electrocasnic. Sunt două premii, locul și locul 2, astfel cititorii având o șansă în plus pentru câștig.

Premiile acestei săptămâni au fost o bormațină, blender de mână și un aparat de scame, iar câștigătorii acestei săptămânii au fost Mariana Loredana cu 26 de taloane, și Viorel Dumitrana cu 21 care au plecat acasă cu premiile!

Pentru al treilea premiu nu a fost revendicat, în această săptămână vom avea din nou trei premii.

„Sunt dinou câștigător, sunt un cititor fidel al Ziarului 21, iar în această săptămână am ieșit pe locul 2 cu 21 de taloane. Sunt foarte bucuros pentru premiile acordate și promit că voi continua să particip la acest concurs”, ne-a declarat Viorel Dumitrana.

„Mă numesc Mariana Loredana, sunt o cititoare fidelă atât pe internet cât și în ziarul print unde îmi depun taloanele de concurs și de mică publicitate. Am mai participat și am mai reușit să câștig o singură dată. De data aceasta am câștigat premiul 1 cu 26 de taloane”

Adună cât mai multe taloane de concurs de pe prima pagină a Ziarului 21 și vino joi, 12 decembrie la redacția ziarului între orele 10.00 și 11.00 și poți pleca acasă cu premiile!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS