Handbal

Răzvan Szopka, despre revenirea la Potaissa Turda: „Mă întorc la echipa unde am avut cele mai mari performanţe la nivel sportiv”

Pivotul Huba Talas şi portarul Răzvan Szopka sunt primele două transferuri realizate de Potaissa Turda. Dacă Huba Talas va avea parte de prima experienţă competiţională alături de medaliata cu bronz din acest sezon, portarul Răzvan Szopka revine la Turda.

Răzvan Szopka a ajuns la Potaissa Turda în vara lui 2013, transferat de la ”U” Cluj, iar după două sezoane, în care a obţinut o medalie de bronz, s-a despărţit de echipa turdeană şi a evoluat pentru CSM Ploieşti şi  CSM Făgăraş.

Szopka a făcut parte inclusiv din echipa națională, în 2014, când România a întâlnit reprezentativa statului Kosovo, în preliminariile Euro 2018.

„Sunt bucuros de revenirea la Turda şi aştept  cu nerăbdare să începem treaba. Pentru mine înseamnă întoarcerea la echipa unde am avut cele mai mari performanţe la nivel sportiv. Sper să fie cel puţin la fel de bine. Sunt fericit de alegerea făcută şi sper ca împreună să facem lucruri bune!”, a declarat pentru Ziarul 21 portarul Răzvan Szopka.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS