<
Handbal

În ziua marelui meci cu Fyllingen Bergen, turdenii au transmis un mesaj de încurajare către jucătorii Potaissei/video

Potaissa Turda va întâlni, în sferturile de finală ale Cupei Challenge, formaţia norvegiană Fyllingen Bergen. Prima manşă se va juca la Turda sâmbătă, 24 martie, de la ora 18.00, iar returul va avea loc pe 2 aprilie la Bergen, în Norvegia.

„Obiectivul nostru este să ajungem din nou în finală şi dacă se poate să o câştigăm. Anul trecut era doar o echipă foarte, foarte puternică, Sporting Lisabona, se pare că anul acesta nu mai este o echipă la nivelul acesteia, dar sunt trei-patru echipe foarte bune la nivelul nostru. Pentru acest public minunat putem să batem pe oricine şi putem să întoarcem orice rezultat”, a precizat antrenorul Horaţiu Gal.

„Participăm în această competiţie cu gândul de a ajunge în finală şi de a câştiga. Potaissa Turda este o echipă de frunte în liga naţională şi văzând atmosfera din Turda cred că e foarte important că disputăm al doilea meci pe teren propriu. Cred că asta poate face diferenţa. Defensiva noastră este un punct forte şi, de asemenea, suntem periculoşi pe contraatac. Am o echipă tânără care priveşte cu entuziasm o astfel de competiţie”, a declarat, pentru Ziarul 21, antrenorul Andreas Gjeitrem.

Peste toate acestea, poate cel mai important mesaj a fost cel al turdenilor, suporterii Potaissei, care prin intermediul Ziarului 21 au transmis mesajele de încurajare:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS