<
Handbal

Horațiu Gal după victoria cu Steaua: „Și noi și ei aveam nevoie de aceste puncte, ca să rămânem acolo sus”

Reporter: Câteva cuvinte despre această victorie, azi cu Steaua București.

Horațiu Gal: Și noi și ei aveam nevoie de aceste puncte, ca să rămânem acolo sus, ei veneau după o înfrângere acasă, probabil asta i-a motivat cel mai mult. Am început foarte, foarte bine prima repriză s-a terminat la 4 goluri diferență, dar din păcate în repriza a doua, nu neapărat pe fond de relaxare, dar au fost câteva momente de brambureală de care Steaua a profitat dar imi felicit băieții că nu s-au pierdut, au rămas puternici în apărare și am reușit să recuperăm mingea, am pus mingile pe faza a doua în poartă și astfel am adus cele trei puncte la Turda.

Reporter: Cum e Marius, de-abia scăpase de problemele medicale?

Horațiu Gal: Să sperăm că nu este ceva grav, mi-a spus că are o crampă, ceea ce pare ok, dar nu a putut continua jocul, asta a fost foarte rău pentru noi.

Reporter: Ce părere aveți despre Minaur Baia Mare, una dintre surprizele campionatului, joacă foarte bine, sunt pe locul doi în clasament.

Horațiu Gal: Au făcut niște jocuri foarte bune, de aceea sunt neînvinși la ora actuală, noi în primul rând trebuie să vedem cum ne recuperăm lotul, dacă suntem cu toții valizi, suntem o nucă tare pentru oricine.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS