Handbal

Potaissa Turda – Steaua București 23-22 (foto)

Potaissa Turda a câștigat confruntarea disputată contra celor de la CSA Steaua București scor 23-22, într-un meci care a contat pentru etapa a VII-a, din Liga Zimbrilor, disputat sâmbătă, 12 octombrie pe teren propriu.

Elevii antrenați de Horațiu Gal  au început mai bine meciul, ajutați și de revenirea accidentaților Szoke și Talas. După primele 10 minute, Potaissa Turda avea un avantaj de două goluri (6-4), avantaj la care a contribuit din plin și Ionuț Irimuș (10 intervenții în prima repriză). Până la pauză, diferența s-a dublat, „magnificii” având un avantaj de patru goluri la jumătatea meciului (13-9).

Marius Szoke a simțit dureri în zona gambei și nu a mai jucat în partea secundă. Oaspeții au profitat de unele inexactități și au reușit să restabilească egalitatea și chiar să treacă în avantaj (18-20, min 51).

Finalul de meci a fost excelent pentru Turda, băieții antrenați de Horațiu Gal reușind să marcheze de cinci ori consecutiv (23-20, min 59).

După victorie cu CSA Steaua București, formația noastră rămâne cu parcurs perfect pe teren propriu (patru meciuri – patru victorii). Etapa viitoare, Turda se va deplasa la Baia Mare (joi, ora 18:00).

AHC POTAISSA TURDA – STEAUA BUCUREȘTI 23-22 (13-9)

Pentru formația noastră au marcat: Ghiță (5), Terzic (4), Szoke (3), Thalmaier (2), Pavel (2), Șandru (2), Cîntec (1), Laslo (1), Iancu (1), Lazăr (1).

Publicată de Ziarul 21 pe Sâmbătă, 12 octombrie 2019

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS