Fotbal

Rrareș Bituleanu, marcatorul CSM-ului în victoria cu Gârbău: „Noi muncim săptămână de săptămână să nu dezamăgim suporterii, jucăm fotbal pentru ei, pentru acest oraș și sperăm ca de acum înainte să le putem oferii mai multe victorii”

Reporter: Câteva cuvinte despre meciul de astăzi?

Rareș Bituleanu: Mă bucur foarte mult că am câștigat primul meci, după atâtea înfrângeri, suntem fericiți și sperăm să continuăm tot așa cu victorii.

Reporter: Astăzi s-a văzut o atitudine extraordinară a voastră, mai ales după pauză, ce s-a întâmplat la cabine?

Rareș Bituleanu: Ne-am motivat foarte bine la pauză și am zis că “Gata până aici a fost, trebuie să câștigăm și noi un meci!”. Mister a lucrat cu noi foarte mult cu noi și la antrenamente, azi am cred că am îndeplinit cu bine tot ce ne-a cerut.

Reporter: Urmează un meci de cupă , un meci de campionat cu Victoria Viișoara, ce speranțe aveți la aceste meciuri?

Rareș Bituleanu: Cu speranța să batem ambele meciuri, clar vom merge la Luna la victorie, apoi urmează meciul din campionat de la Viișoara unde sperăm să nu se simtă oboseala dar clar mergem să câștigăm.

Reporter: Golul tău, un gol de trei puncte, te așteptai ca astăzi să marchezi?

Rareș Bituleanu: Da, chiar am vorbit cu, colegii mei și mă așteptam la mai multe goluri, dar mă bucur că am reușit să aduc victoria. Le mulțumesc colegilor pentru meciul și dăruirea de azi, este victoria noastră a tuturor.

Reporter: Un mesaj pentru suporteri.

Rareș Bituleanu: Mă bucur că au fost atâția suporteri, și îi așteptăm într-un număr cât mai mare la stadion, noi muncim săptămână de săptămână să nu-i dezamăgim, jucăm fotbal pentru ei, pentru acest oraș și sperăm ca de acum înainte să le putem oferii mai multe victorii.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS