Fotbal

Paul Pintilie după meciul cu Viitorul Gârbău: „S-a jucat astăzi la o singură poartă, au fost ocazii nenumărate, un joc bun, dar din nou păcătuim în fața porții”

Reporter: Victorie mare astăzi în fața Gârbăului, câteva cuvinte despre meci.

Paul Pintilie: Multe despre meci nu pot să zic,chiar  s-a jucat astăzi la o singură poartă, au fost ocazii nenumărate, un joc bun, dar din nou păcătuim în fața porții, să sperăm că, cu această victorie să ne revenim, și băieții o să aibă un an mai bun, o să avem săptămâna aceasta două meciuri, o deplasare la Luna, în Cupa României, și apoi un meci la Viișoara, o echipă bunicică și acolo, să sperăm că o să ne calificăm mai departe, să luăm trei puncte la Viișoara și o să mai vină trei puncte de la meciul cu Gilău. Eu zic că, dacă facem victoriile astea o să ne revenim și o să vedem o altă față a echipei

Reporter: S-a văzut astăzi o atitudine extraordinară a băieților din Câmpia Turzii, după marcarea golului ei au continuat să atace, s-au schimbat multe în aceste zile la echipă?

Paul Pintilie: Da, am încercat să schimbăm foarte multe mental, ei își doreau, dar era un blocaj mental care și astăzi s-a văzut până la marcarea golului, dar de acum înainte sper și chiar cred că o să fie o altă echipă.

Reporter: Foarte multă lume astăzi la stadion, un mesaj pentru suporterii CSM-ului?

Paul Pintilie: Le mulțumim foarte mult că au venit într-un număr așa mare și ne dorim să vină din ce în ce mai mulți oameni să ne susțină și să aibă încredere în noi pentru că o să fie bine, asta vă garantez.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS