Handbal

Marius Stavrositu, Steaua București: „Cred că a fost un meci frumos, cum arată și tabela”

Reporter: Cum ți s-a părut meciul?

Marius Stavrositu: Cred că a fost un meci frumos, cum arată și tabela, ne pare oarecum rău, pentru că am venit cu speranțe mari la Turda, știam că va fi un meci foarte greu, am întâlnit o echipă ca și noi, care se bate pentru un loc fruntaș. Din punctul meu de vedere consider că scorul acesta ar fi putut să fie și în favoarea noastră, am fi putut să fim puțin mai atenți.

Reporter: Este greu să gestionați această perioadă fără Ionuț Georgescu, fără Alin Roșu?

Marius Stavrositu: Da e normal că e destul de dificil, cred că avem oarecum jucători care i-ar putea înlocui, cei care au jucat pe aceste posturi au făcut-o destul de bine, îl avem și pe Mihalcea pe partea dreaptă, pe partea stângă avem și două extreme de echipă națională, cred că avem echipă destul de bună și totuși e destul de devreme să nepronunțăm, au fost 7 etape până acum, suntem la jumătatea drumului. Faptul că am reușit să pierdem, după o luptă destul de frumoasă, bărbătească, la Turda, ne dă foarte multă încredere pentru următorul meci pe care o să îl avem cu Dinamo.

Reporter: Cum se anunță meciul cu Dinamo, echipa nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Marius Stavrositu: Nu pot contesta, Dinamo nu mai are nevoie de nici o prezentare, osă jucăm la noi acasă, vrem să câștigăm, am fi vrut să câștigăm și dacă jucam pe terenul lor, un meci Steaua-Dinamo, cu siguranță va fi un meci la fel de frumos.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS