Handbal

Cristian Ghiță, inter Potaissa Turda: „A fost un meci extraordinar de greu, știam că nu or să cedeze”

Cristian Ghiță, inter  Potaissa Turda: A fost un meci extraordinar de greu, știam că nu or să cedeze, mai ales după meciul pierdut cu Baia Mare. Am avut o primă repriză foarte bună, dar în partea a doua ne-au surprins puțin cu apărarea, plus accidentarea centrului nostru. Am avut ultimele cinci minute foarte bune și nu am cedat.I-am așteptat foarte mult pe colegii accidentați, dar din păcate Marius s-a accidentat din nou, i-am simțit lipsa și sper să nu fie ceva serios, avem nevoie de toată lumea, fiecare dintre noi este extrem de important pentru echipă.

Reporter: Urmează meciul cu Minaur Baia Mare, una dintre echipele puternice din acest sezon, sunt pe locul doi în clasament.

Cristian Ghiță: Da, Minaur se descurcă foarte bine, antrenorul lor francez le-a dat o mentalitate extrem de bună și se vede. O să fie un meci extrem de dificil, sa vedem dacă își revine Marius, dacă nu, trebuie noi să strângem rândurile și să dăm tot ce avem mai bun.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS