campanie campanie
Handbal

Potaissa Turda, fără replică în faţa formaţiei CSM Bucureşti

CSM Bucureşti-Potaissa Turda 35-24 (16-13)

Sâmbătă, 20 octombrie, etapa cu numărul VII a Ligii Naţionale de Handbal Masculin a programat în Capitală întâlnirea dintre CSM Bucureşti şi Potaissa Turda.

Cele două formaţii, cunoscute pentru ambiţia afişată, au oferit de fiecare dată un spectacol handbalistic de calitate, însă de această dată turdenii s-au aflat în suferinţă şi asta s-a văzut cel mai bine pe tabela de marcaj. Cu un lot afectat de accidentări, Potaissa Turda n-a putut face faţă asalturilor echipei gazdă şi a trebuit să se recunoască învinsă.

Ghiţă a deschis scorul pentru formaţia lui Horaţiu Gal, Onyejekwe a restabilit egalitatea, dar Mănescu şi Georgievski au prins o zi bună şi au profitat de ocaziile avute. În minutul 14, tabela de marcaj afişa 8-5 şi avantajul gazdelor s-a menţinut până la pauză când s-a înregistrat  16-13.

După reluare, bucureştenii au marcat de trei ori consecutiv, iar în minutul 38 avansul acestora era de 8 goluri, scor 22-14.

Sajad Esteki şi Vrazalic au fost de neoprit pe final de meci, iar bucureştenii se îndreptau spre o nouă victorie, cea de-a şasea din această ediţie de campionat.

S-a încheiat 35-24 şi Potaissa Turda a căzut pe locul 4 în clasament cu un total de 13 puncte.

Turdenii se vor deplasa etapa viitoare pentru confruntarea cu Steaua Bucureşti.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS