Rugby

Antrenorul Rus Sorin: „Sunt bucuros şi mândru pentru că aceste fete şi-au găsit un viitor în rugby”

Dedicat şi implicat în destinele clubului care a scris istorie pentru Mihai Viteazu, antrenorul Rus Sorin e mereu alături de tinerii pe care-i iniţiază în tainele sportului cu balonul oval şi pe care reuşeşte să-i ducă, de cele mai multe ori, pe cele mai înalte culmi.

L-am întâlnit şi sâmbătă, la mini-stagiul organizat de cei doi antrenori ai Centrului Naţional Olimpic pentru Tineret. Patru sportive din Mihai Viteazu au fost testate vreme de două zile, aşa că emoţiile au fost mari.

„E o bucurie pentru noi, sperăm să se şi confirme şi să primim confirmarea oficială pentru cele patru fete, dacă vor fi patru, sau dacă vor fi trei. Eu nu pot să fiu decât foarte bucuros pentru că aceste fete şi-au găsit un viitor în acest sport şi sunt mândru de acest lucru, pentru că am lucrat ani de zile tocmai ca să ajungă până aici. Situaţia de aici este una relaxantă, după obţinerea titlului de campioni naţionali cu fetele, acum trei ani, am început un nou ciclu de reconstrucţie. De data asta nu mai avem acelaşi obiectiv, de a deveni campioni, ci doar de a scoate fete de calitate pentru echipa naţională, pentru lotul olimpic. Sper ca acest lucru să se confirme şi să confirme şi fetele acolo unde vor merge. Prezenţa lor la Centrul Naţional ar fi o reclamă extraordinară pentru Mihai Viteazu, aceste patru fete s-au pregătit trei-patru ani în clubul nostru şi înseamnă că ne-am făcut cum trebuie datoria şi cred că alţi copii vor fi interesaţi să vină spre acest sport.

Este un an extraordinar pentru noi, avem o grupă de băieţi care a terminat pe locul II în campionatul Transilvania, avem grupa de fete cu care ne mândrim şi mai avem două grupe de băieţi, U 8 şi U 10, pe care la toamnă îi vom înscrie în campionat, deci vom avea trei echipe de băieţi şi  una de fete”, a concluzionat antrenorul Rus Sorin.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS