Rugby

Antrenorul Alexandru Lupu, în exclusivitate pentru Ziarul 21: „Sigur vor ajunge la Centrul Naţional Olimpic pentru Tineret cel puţin trei fete din Mihai Viteazu”

Antrenorii Centrului Naţional Olimpic pentru Tineret (CNOPT), Alexandru Lupu şi Ion Preda, au organizat la Mihai Viteazu, cu sprijinul antrenorului Rus Sorin, un mini-stagiu de pregătire, patru sportive din Mihai Viteazu aflându-se în vizorul Centrului. Tehnicianul Alexandru Lupu a stat de vorbă cu Ziarul 21 şi a dezvăluit în exclusivitate că cel puţin trei fete vor ajunge la CNOPT.

„Sunt pentru prima dată la Mihai Viteazu şi vreau să-i mulţumesc, pe această cale, profesorului Sorin Rus pentru tot ce ne-a pus aici la dispoziţie, bază, teren, hotel şi condiţiile de masă. Iniţial am venit să vedem patru fete, dar au apărut încă câteva propuneri din partea antrenorilor de aici, am venit şi noi cu nişte fete de la Braşov şi Băicoi. La sfârşitul acestui mini-stagiu de două zile o să concluzionăm care sunt cele mai optime fete care pot porni în acest proiect de viitor, ambiţios, care ne dorim să se finalizeze cu o calificare la jocurile olimpice. Eu cred că cei din Mihai Viteazu sunt pe drumul cel bun, la băieţi am văzut categorii mici, copii care sunt dornici de performanţă şi cărora le place acest sport, iar la fete au fost deja campioane naţionale şi probabil că îşi doresc să revină tot acolo şi au cu ce, au potenţial fetele, ne-au impresionat. Sigur vor ajunge la Centrul Naţional Olimpic pentru Tineret cel puţin trei fete din Mihai Viteazu”, a anunţat în exclusivitate pentru Ziarul 21 antrenorul Alexandru Lupu.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.