Fotbal

Sașa Silviu după meciul cu Victoria Cluj: „Un meci greu ei având avantaju experienței lotului solid, clar au fost favoriți”

Reporter: Meci greu astăzi, ați întâlnit o echipă cu jucători care au jucat și în cupele europene, câteva cuvinte despre meci.

Sașa Silviu:Într-adevăr, un meci greu, ei având avantajul experienței și al lotului solid încă de la început, clar că au fost favoriți. Am știut că dacă o să ne aruncăm în joc de la început o să profite de fiecare greșeală pe care o facem, așa că am încercat să ne apărăm cât mai bine. Am rezistat 15 minute după care au început greșelile.

Reporter: Cât de mult au contat cele trei eliminări din partida trecută?

Sașa Silviu: Au contat foarte mult! Cei trei jucători sunt oameni importanți din coloana vertebrală a echipei, jucători cu experiență care puteau influența acest meci. Pe lângă cele trei  eliminări, am avut și absențe și un jucător accidentat. E normal să suferim, trebuie să învățăm din greșeli, să ne controlăm emoțiile, și să ne concentrăm mai mult pe ceea ce trebuie să facem în teren.

Reporter: Un mesaj pentru suporterii Unirii Triteni.

Sașa Silviu: Să aibă încredere în noi și răbdare! Suntem o echipă în reconstrucție, e nevoie de timp pentru a clădi o echipă solidă, dar ne dorim și muncim pentru a deveni din ce în ce mai bunicu fiecare meci. Familia UT, Hai Unirea!!!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS