Fotbal

Unirea Triteni – Victoria Cluj 2-8 (foto)

Unirea Triteni, fără trei titulari de bază a pierdut cu scorul de 2-8 meciul împotriva Victoriei Cluj, pe teren propriu, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a ligii IV de fotbal județul Cluj.

Echipa lui Marius Suller, cu jucători care au evoluat în ligile superioare și chiar în cupele europene și-au impus rapid jocul și au dominat de la u capăt la altul, chiar dacă în primele 15 minute Unirea Triteni a avut câteva ocazii de poartă, însă cei mai periculoși au fost clujenii care la pauză au avut 6-0.

În repriza a două, Victoria Cluj nu a mai forțat, au marcat două goluri dar au și primit tot două goluri de la Buțurcă și Ciungan.

Pentru Victoria Cluj au marcat Gabi Giurgiu care a reuțit un hattrick, Șomlea o dublă, Crăciun, Sîntejudean și Pintea câte un gol.

Pentru Victoria Cluj urmează meciul de acasă cu ACS Florești în timp ce Unirea Triteni se va deplasa laAtletic Olimpia Gherla.

Unirea Triteni: Șuteu Florin, Gâscă Alex, Gâscă Sebi,  Sașa Silviu, Bărbos Dragoș, Chiorean Marian, Voievod Daniel, Ciungan Gabi, Rafai Cătălin, Claudiu Bărbos, Chiorean Cristi

Au mai intrat: Buțurcă Răzvan, Nagy Raul, Moldovan Daniel

Antrenor: Sașa Silviu

Publicată de Ziarul 21 pe Sâmbătă, 12 octombrie 2019

 

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS