Fotbal

Silviu Sașa după remiza cu Victoria Viișoara: „Un meci strâns, cu două echipe care își doreau victoria”

Silviu Sașa, antrenorul jucător al celor de la Unirea Triteni a acceptat să ofere o declarație pentru Ziarul 21 după remiza în fața Victoriei Viișora:

Rep.: Început bun de campionat pentru Unirea. V-a prins bine pauza competitională?

Silviu Sașa: Da, e un început bun, am reușit și astăzi să scoatem un rezultat echitabil. Binențeles, cum am spus-o și la finalul turului, așteptăm să vină pauza pentru că era o presiune destul de mare pe echipă din cauza rezultatelor. Mă bucur că băieții care au venit s-au integrat foarte bine și acest lucru se vede în jocul nostru.

Rep.: Rezultat bun scos azi la Viișoara. Cum s-a văzut meciul din teren?

Silviu Sașa: Din teren s-a văzut un meci strâns, cu două echipe care își doreau victoria și care erau foarte reținute să iasă la joc. Am avut un joc solid, ne-am făcut treaba foarte bine, și pentru asta vreau să îi felicit pe toți pentru efort.

Rep.: Urmează un meci greu acasă cu Iclodul. La ce să ne așteptăm?

Silviu Sașa: Da, un meci foarte greu, dar jucăm acasă și acest lucru ne aduce un avantaj. Fiecare meci vreau să îl tratăm serios, cu aceași determinare și dorintă pe care am avut-o în ultimele două meciuri. Trebuie să rămânem concentrați pentru că munca doar acum începe și mai avem un drum lung până la finalul campionatului. Bravo băieți! Hai Unirea!

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS