<
Tenis

Campionatul de tenis de masă “Cupa Salina Turda”, ediţia a VI-a/video

Într-o atmosferă sănătoasă, cu 35 de participanți din toate zonele țării, ediția cu numarul VI a campionatului de tenis de masă “Cupa Salina Turda”, a început sâmbătă, 10 martie, orele 09.30.

Profitând de aerul salin, de atmosfera competițională, participanții la campionatul de tenis au parte de porția de sănătate pe care o oferă acest loc minunat.

“A VI-a ediție a cupei de “Tenis de masă Salina Turda”. Sunt 35 de participanți din toate zonele țării, fiind o competiție sportivă foarte benefică tuturor participanților. Pe lângă mișcare, pe lângă sport este și această atmosferă de aer sărat care ajuta foarte mult aparatul respirator. Sperăm ca și anul viitor conducerea Salinei Turda să se implice în organizarea acestui campionat.

Avem 4 Cupe pentru primii 4 câștigători. De asemenea o să fie premiați cu diplome și medalii locurile 5-8. În concluzie, toată lumea devine câștigată, datorită acestui aer salin”, a declarat pentru Ziarul 21 Radu Șerban, organizator tehnic.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS