Fotbal

Turdenii de pe str. I.L. Caragiale cer primăriei piatră pentru trotuare (Video)

Turdenii de pe strada Ion Luca Caragiale ne-au contactat la redacție pentru a ne arăta condițiile în care sunt nevoiți să-și ducă copiii la școală.

Ei cer ca primăria să aducă piatră pentru a face cel puțin trotuarele provizoriu pentru a nu fi nevoiți să umble în noroi.

“ Într-adevăr pe aceste străzi este aproape imposibilă intrarea, dacă nu este şantier nu se poate construi nimic, iar dacă până acum nu s-a făcut nimic, nu se pot face toate dintr-o dată”, a declarat Cristian Matei, primarul municipiului Turda, într-o întâlnire cu locuitorii cartierului Primăverii la începutul lunii februarie.

Situația incomodă prin care turdenii sunt obligați să circule nu a dispărut însă, iar răbdarea lor a ajuns la un punct culminant.

„Cerem prea mult să avem un minim de confort?”, ne-a mărturisit una dintre femei cu un copil în brațe.

Strada I.L. Caragiale este în plin șantier datorită extinderii și reabilitării cu apă și sistemului de canalizare menajeră, lucrări începute în vara anului 2019, și sunt estimate a fi finalizate în vara anului 2022.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS