campanie campanie
Fotbal

Unirea Triteni a învins Vulturul Mintiu Gherlii. Antrenorul Andrei Pintilie: „Am reușit cel mai bun joc din acest tur de campionat”

Sâmbătă, 17 noiembrie, în etapa cu numărul XIV a Ligii a IV-a la fotbal, Unirea Triteni a întâlnit, pe teren propriu, ACS Vulturul Mintiu Gherlii.
Andrei Gall a înscris de trei ori pentru formaţia gazdă, iar Bogdan Paleoca şi-a trecut numele pe lista marcatorilor şi Unirea s-a impus cu 4-1.
Unirea Triteni a bifat, astfel, a 5-a victorie din această ediţie de campionat şi cu un total de 17 puncte ocupă locul 10 în clasament.
Etapa viitoare, formaţia pregătită de Andrei Pintilie se va deplasa pentru confruntarea cu CS Floreşti.
„Am reușit azi cel mai bun joc din acest tur de campionat, ne-am dominat clar adversarul, cum de altfel am făcut-o şi în etapa trecută, diferenţa a fost că azi nu am mai greşit pe faza de apărare, nu am mai făcut cadouri adversarilor şi în atac am fost mult mai concentraţi reuşind să marcăm de 4 ori.
Pot zice că am văzut în teren echipa din campionatul trecut, o echipă disciplinată tactic, puternică, cu o posesie bună şi rapidă pe faza de atac,care poate învinge pe oricine dar mai ales am văzut nişte jucători plini de încredere, lucru care ne-a lipsit cel mai mult .
Băieţii au realizat ca încă un rezultat negativ ar fi fost mult prea mult,ar fi fost o ruşine greu de acceptat având în vedere parcursul slab de până acum.
Chiar dacă astăzi am reuşit o victorie frumoasă suntem departe de ce ne-am propus, cu “o victorie nu se face primăvară”, nu se uită rezultatele slabe de până acum şi sper ca în meciurile viitoare echipa să arate la fel de bine şi băieţii să fie la fel de motivaţi şi dornici de victorie ca şi în meciul de azi”, a fost concluzia antrenorului Andrei Pintilie.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS