Sport

Victoria Viișoara a fost învinsă de Suporter 2.0 într-un meci jucat la – grade

La Baza Sportivă din Someșeni, pe o vreme numai „bună” de fotbal, s-a disputat prima etapă a returului din liga a IV-a. Cu 4 jucători absenți din cauza problemelor medicale, Victoria Viișoara a fost învinsă de Suporter 2.0 (Victoria Cluj) cu scorul de 4-0 (3-0, la pauză). O echipă cu mulți jucători experimentați care au meciuri în liga 1 și cupele europene. Victoria Cluj a dominat meciul de la un capăt la altul însă „copiii” de la Viișoara nu s-au făcut de rușine și chiar au prestat un joc frumos, deschis, având câteva ocazii de a înscrie.

Victoria Viișoara, a jucat în proporție de 70 % jucători cu jucători sub 20 de ani, și a ținut piept atacurilor echipei mult mai experimentate din Cluj, echipă care caută promovare în liga a 3-a. Prima repriză s-a terminat, sec, 3-0.

A doua repriză a fost mai echilibrată, gazdele nu au mai forțat și jocul se ducea lejer spre un 3-0 însă pe final, Victoria Cluj a mai înscris încă odată ducând scorul la 4-0.

Victoria Viișoara se menține pe locul 9 având 16 puncte iar Suporter 2.0 ( Victoria Cluj) pe locul al doilea cu 34 de puncte.

Partida dintre Arieșul Mihai Viteazu și CSM Câmpia Turzii s-a amânat din cauza condițiilor nefavorabile.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS