Fotbal

Victoria Viișoara -CSM Câmpia Turzii 1-1 meci spectaculos după eliminarea lui „Bănel” (foto)

Victoria Viișoara a întâlnit pe teren propriu pe CSM Câmpia Turzii, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a VII a ligii 4 de fotbal zona Cluj.

După două victorii una în meciul de campionat și una în cupă, CSM Câmpia Turzii a început bine meciul și în minutul 3 elevii conduși de Andrei Pintilie beneficiază de două cornere, prima respinsă în corner de apărarea Victoriei iar a două migea a fost reținută de Fekete.

În minutul 7 Victoria Viișoara beneficiază de o lovitură de la colțul terenului însă mingea este reluată mult peste poarta apărată de Rusu.

În minutul 10, Bituleanu execută o lovitură liberă, mingea ajunge la Sur care reia din volei dar Fekete apără.

Același Bituleanu, în minutul 25 pe partea dreaptă triblează un fundaț al Victoriei, centrează în careu dar reluarea trece puțin peste poartă.

În repriza a doua,  Varga este eliminat după o intrare cu talpa la Duma, practic după faza eliminării s-a jucat cel mai frumos meci din campionat până acum.

Victoria Viișoara, parcă mai motivați ca oricând de eliminarea lui „Bănel”, au ieșit la joc, iar proaspăt intratul în teren Herțeg deschide scorul pentru Viișoara în minutul 65, care șutează la colțul lung.

După gol fazele de poartă s-au înmulțit, CSM-ul a riscat tot pe atac iar în minutul 80 Alin Tot care a fost trimis ca și vârf,  a reluat cu capul pentru 1-1.

În minutul 85, Duma pasează pentru Tot care reia puțin peste poartă.

La două minute distanță același Duma centrează de pe partea dreaptă la Alin Tot care reia din nou puțin peste poartă.

În minutul 90 Victoria Viișoara ratează o ocazie imensă când în urma unui contraatac mingea ajunge în careu de unde mingea este trimisă peste poartă.

S-a terminat 1-1, într-un meci foarte disputat, ambele echipe fiind aplaudate de suporterii prezenți la baza sportivă de la Viișoara.

Pentru Victoria Viișoara urmează meciul din deplasare împotriva celor de la Someșul Gilău în timp ce CSM Câmpia Turzii primește vizita Unirii Iclod.

 

Victoria Viișoara: Fekete – Baciu, Mocean, Tritean (64, Herțeg), Ogrean, Galea, Balint, Ant.Ciungan (72, Marcel Rus), Varga, Cr.Mureșan (82, Hegheduș), Duczi (86, Petrovan). Antrenor: Gabriel Mocean.

CSM Câmpia Turzii: Rusu – Oroian (74, Ludușan), M.Moldovan, Sur, Zadic (46, Pintilie), Ceclan (40, Nemeș), Bituleanu, Tot, Duma, Tescar (68, Oltean), Mănăilă.

Antrenor: Andrei Pintilie

Director Sportiv: Paul Pintilie

Preparator Fizic: Lucian Valea

 

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS