Handbal

Victorie importantă pentru Potaissa Turda

Potaissa Turda- Minaur Baia Mare 34-29 (20-15)

Joi, 28 martie, în etapa cu numărul XXV a Ligii Zimbrilor, penultima a sezonului regulat, Potaissa Turda a primit vizita formaţiei Minaur Baia Mare.

Echipa pregătită de Raul Fotonea şi aflată pe locul 9 în clasamentul Ligii Naţionale de Handbal Masculin a avut un început bun de partidă şi chiar a reuşit să preia conducerea în câteva rânduri.

Până în minutul 19 cele două formaţii au mers umăr la umăr, dar Potaissa a reuşit apoi să se desprindă şi în minutul 25 avea un avans de cinci goluri, scor 18-13.

Tot o diferenţă de cinci goluri am consemnat şi la finalul primului act, când tabela afişa 20-15.

Cu Irimuş într-o formă foarte bună, turdenii au dictat ritmul şi în partea a doua a întâlnirii. De remarcat evoluţia tânărului Teo Pinţoiu care a înscris nu mai puţin de 6 goluri.

La 7 minute de la reluarea jocului, Pinţoiu a înscris pentru 24-19 şi gazdele au profitat de numeroasele erori neforţate ale băimărenilor reuşind să menţină o diferenţă liniştitoare.

Csepreghi a avut mai multă iniţiativă pe final de meci, dar nu le-a dat emoţii turdenilor care  s-au impus cu 34-29.

Cu un total de 52 puncte, Potaissa Turda ocupă locul IV în clasamentul general şi va întâlni, în ultima etapă a sezonului regulat, liderul AHC Dobrogea Sud.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS