Fotbal

Video. Andrei Pintilie, antrenor Unirea Triteni: „Am demonstrat foarte puţin pe teren, ne lipseşte încrederea”

Unirea Triteni a suferit a cincea înfrângere din această ediţie de campionat, pe terenul celor de la CSM Câmpia Turzii. Antrenorul Andrei Pintilie a vorbit despre lipsa de concentrare dar şi despre erorile care au dus la înregistrarea rezultatului:

„Din păcate este a cincea înfrângere din campionat şi din păcate o înfrângere usturătoare contrar cu rezultatele din ultima perioadă. Astăzi, din păcate, am demonstrat foarte puţin pe teren, gazdele şi-au dorit mai mult victoria decât noi şi sunt, în primul rând, dezamăgit.

Ne lipseşte încrederea, nu mai avem aceeaşi încredere în comparaţie cu campionatul trecut şi cred că şi din cauza faptului că am început acest tur de campionat cu câteva rezultate negative, din cauza ghinionului, ne-a afectat.

Avem şanse să fim acolo sus, dar nu aşa cum am arătat astăzi. Dacă jucăm cum am făcut-o astăzi nu vom putea prinde nici prima parte din jumătatea clasamentului fiindcă sunt echipe bune şi într-un joc de fotbal, mai ales la acest nivel, dacă  te dăruieşti şi alergi şi nu faci greşelile pe care le-am făcut noi în meciul ăsta n-ai cum să greşeşti. La noi a fost lipsă de concentrare, lipsă de plasament în timpul jocului şi asta costă. Costă pentru că echipele sunt echilibrate ca şi valoare, sunt ferm convins că oricine poate să bată pe oricine şi aici o să se facă diferenţa tot timpul, pe greşeli. Şi astăzi echipa din Câmpia Turzii n-a făcut nicio greşeală care să-i facă să piardă meciul. Noi, în schimb, am făcut!”, a precizat antrenorul Unirii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.