Handbal

Video. Horaţiu Gal: „Vom merge la victorie! Nu ştiu când vom mai ajunge în situaţia să putem aduce un trofeu în România, la Turda!”

„Este o victorie muncită, a fost un meci greu, foarte greu, chiar dacă la sfârşit s-a terminat cu 11 goluri diferenţă. Mai ales prima repriză nu a fost una reuşită pentru noi, dar ajungând în vestiare am stat de vorbă şi concluzia a fost că se părea că se repetă acele meciuri mai slabe ale noastre pe care le-am avut acum, în ultima perioadă, şi chiar am reuşit să ajungem de comun acord, să luăm deciziile cele mai bune şi, după cum aţi văzut, am ieşit de la cabine foarte montaţi, inclusiv poarta, apărarea a fost foarte exactă iar contraatacurile au decis ca undeva în minutul 15-16 să fie diferenţa la 7-8 goluri şi cred că atunci jucătorii greci au renunţat la luptă. S-au văzut multe surprize în sport, chiar la diferenţe mai mari, de aceea când o să mă întâlnesc cu băieţii sper să fie toţi sănătoşi, asta este cel mai important, apoi vom analiza meciul de azi şi vom pregăti meciul de la Atena, vom merge la victorie. Este prea important pentru noi, nu ştiu când vom mai ajunge în situaţia să putem aduce un trofeu în România, la Turda. Le mulţumesc suporterilor că au fost alături de noi, au reuşit să facă şi din sala din Cluj un adevărat vulcan. Este şi meritul lor, la ieşirea de la cabine n-au renunţat să ne susţină, au avut încredere ca întotdeauna în noi şi sper că i-am mulţumit”, a declarat, pentru Ziarul 21, antrenorul Horaţiu Gal.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS