Pe scurt

Bugetarii rămân fără abonamentele de telefon plătite de stat. Ce se întâmplă cu tichetele cadou?!

Abonamentele de telefonie mobilă pentru bugetari nu vor mai fi plătite de stat. Prevederea a fost prinsă într-un proiect de ordin al Ministerului de Finanțe, care le mai permite doar miniștrilor să aibă un asemenea beneficiu.

Totodată, armata de secretari de stat și subsecretari de stat, împreună cu personalul acestora, se va reduce la jumătate.

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a decis să-i lase fără telefoane mobile pe angajații de la stat, lovind, în același timp, și în companiile de telefonie mobilă, care rămân fără contractele umflate cu instituțiile bugetare.

Astfel, începând cu data intrării în vigoare a ordonanței, autorităţile şi instituţiile publice, indiferent de sistemul de finanţare şi de subordonare, inclusiv activităţile finanţate integral din venituri proprii, înfiinţate pe lângă instituţiile publice, nu mai pot achiziţiona din fonduri publice servicii de telefonie mobilă pentru personalul angajat, cu excepția persoanelor care ocupă funcții de demnitate publică.
citește întreaga știre AICI.
*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS