Pe scurt

Horoscop 8 august 2019 – Scorpion: Vin vești bune de la serviciu, în legătură cu o sumă de bani

Horoscop 8 august 2019 – Berbec: Sunt șanse să duci la bun sfârșit un anumit demers sau, cel puțin, să faci un mare pas înainte. Poate avea legătură su studiile, cu o călătorie sau cu pregătirea unui examen.

Horoscop 8 august 2019 – Taur: S-ar putea rezolva o problemă legată de un împrumut, de o datorie care îți dădea mari dureri de cap. Ajutorul poate veni din familie, de la o femeie.

Horoscop 8 august 2019 – Gemeni: Este o zi care te invită la generozitate, dar numai pe fondul unei sincerități reale, în special față de partenerii importanți.

Horoscop 8 august 2019 – Rac: Ai putea scăpa de o problemă legală la serviciu, poate nu complet și nu imediat, dar evoluția situației îți indică, în sfârșit, faptul că ai putea avea câștig de cauză.

Horoscop 8 august 2019 – Leu: Este o zi care te poate ajuta să îți regăsești bucuria de a trăi, de a-ți face viața mai frumoasă și de a lăsa în voia lor anumite probleme pe care nu le poți rezolva acum.

Horoscop 8 august 2019 – Fecioară: Se face lumină în cele mai dureroase probleme cu care te-ai confruntat în ultimele luni. Dacă ai fost corect cu cei apropiați, așa vor fi și ei cu tine.

Horoscop 8 august 2019 – Balanță: Te bucuri de compania unor persoane optimiste sau de faptul că acești oameni te ajută să gândești pozitiv, să ai mai multă încredere în viitor.

Horoscop 8 august 2019 – Scorpion: Vin vești bune de la serviciu, în legătură cu o sumă de bani sau din familie, într-o problemă pe care nu o puteai rezolva de unul singur.

Horoscop 8 august 2019 – Săgetător: Ai șansa de a reveni la bunele intenții pe care le-ai abandonat cu ceva timp în urmă. Este de ajuns să fii sincer cu tine și vei înțelege de ce ai nevoie, de fapt.

Horoscop 8 august 2019 – Capricorn: Poți primi un bonus de la o persoană pe care o cunoști mai puțin sau deloc. Poate avea legătură cu profesia sau nu, cert e că acum îți poți îndeplini o dorință arzătoare.

Horoscop 8 august 2019 – Vărsător: Sunt șanse să ajungi la o înțelegere cum nu ai mai avut demult cu partenerul de cuplu, dacă vrei acest lucru. Fondul este pozitiv și pentru a repara relațiile cu prietenii sau rudele.

Horoscop 8 august 2019 – Pești: Te bucuri de locul și rolul pe care îl îndeplinești în cadrul unui grup anume, iar responsabilitățile nu ți se mai par împovărătoare.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS