Pe scurt

Horoscop 12 iulie 2019 – Capricorn: Te consideri dezamăgit de unii prieteni, de rudele prin alianță și de alți apropiați, fiecare cu păcatele sale

Horoscop 12 iulie 2019 –

– Berbec: Ai putea avea unele probleme cu dorințele pe care le vrei neapărat realizate, fie că sunt mai vechi sau mai noi. Este important să ceri și părerea celorlalte persoane implicate.

– Taur: Ai vrea să faci multe lucruri, dar îți lipsește motivația și te va tenta ideea de a face doar ceea ce e ușor, ca să le lași altora ceea ce e cu adevărat dificil.

– Gemeni: Ești cu gândul la muncă, dar numai cu gândul, pentru că îți dorești altceva. Ai putea ajunge la reacții exagerate față de apropiați, la cel mai mic reproș, chiar și unul justificat.

– Rac: Poate fi o zi presărată cu momente în care nu vei reuși să îți ții sub control emoțiile negative, cele la care nu vrei să renunți pentru că ai impresia că te ajută să te aperi.

– Leu: Sunt posibile divergențe majore în familie, pe un fond tulbure, pe care nu ți-l poți explica. Este un război rece care poate deveni activ în orice moment.

– Fecioară: Din senin vor apărea și norii negri care vor umbri cerul celor mai importante relații pe care le ai în acest moment. Ar fi păcat să ajungi la certuri, dar depinde doar de tine.

– Balanță: Ar fi bine să acorzi mai multă importanță părții frumoase a vieții tale, să ai grijă ca cele bune să sporească și cele rele să dispară.

– Scorpion: Te simți luat pe sus de situație și oricât ai căuta, nu găsești soluții ca să recapeți controlul asupra unor persoane sau evenimente.

– Săgetător: Ar fi bine să îți găsești preocupări constructive, dar să nu piezi contactul cu realitatea, chiar dacă nu îți convin multe lucruri.

– Capricorn: Te consideri dezamăgit de unii prieteni, de rudele prin alianță și de alți apropiați, fiecare cu păcatele sale. Poate că este o dezamăgire falsă, care te împiedică să vezi erorile tale.

– Vărsător: S-ar putea să te întoarcă pe dos unele dintre situațiile create de un prieten sau de o rudă. Va trebui să faci un efort ca să vezi și partea bună din aceste experiențe.

– Pești: Bine ar fi să asculți ce are de spus propria intuiție care te va îndemna să lași în urmă iluziile și să apreciezi ce ai reușit să construiești până acum, împreună cu cei dragi.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS