Pe scurt

Horoscop 2 august: Berbec: S-ar putea să fii surprins de tendința de a te îndoi de propriile sentimente

 – Berbec: S-ar putea să fii surprins de tendința de a te îndoi de propriile sentimente, de sentimentele celor dragi și chiar de soliditatea legăturii dintre voi.

 – Taur: Există o problemă în familie, dar nu trebuie abordată cu delicatețe, ca să nu o complici și mai mult. Diplomația însoțită de bunăvoință ar putea fi o soluție.

– Gemeni: S-ar putea să te grăbești cu interpretarea negativă a unor replici, gesturi sau vorbe care ajung la tine, deși, poate că nu îți erau destinate.

– Rac: Emoțiile negative acumulate te-ar putea lua pe sus, determinându-te să reacționezi exagerat față de probleme care nu sunt nici noi, nici grave.

– Leu: Este adevărat că ai o problemă cu parcursul viitor în plan profesional, dar aceasta nu se rezolvă nicidecum dacă te concentrezi pe temeri și îndoieli.

– Fecioară: Îți pui singur la îndoială viitorul, zicând că numai așa te vei putea feri de probleme. Ai mare nevoie de încredere în sine și de o atitudine mai constructivă.

– Balanță: Este posibil să te irite multe lucruri, inclusiv la cei foarte apropiați, dar tu știi că o viață frumoasă se construiește cu bunătate și cu toleranță.

 – Scorpion: Ai tendința de a forța anumite situații doar ca să obții anumite beneficii. Ție ți se pare, poate, normal, dar ceilalți ar putea avea o cu totul altă părere.

– Săgetător: Ești dornic de muncă, dar nu orice ci numai ce îți place, te atrage sau îți oferă ocazia de a te afirma. Este important să fii echilibrat și responsabil în tot ce faci.

 – Capricorn: Te poate cuprinde o neliniște care nu e nouă, dar este supărătoare de fiecare dată când apare. Are legătură cu pasiunile tale sau cu felul în care relaționezi cu cei dragi.

– Vărsător: Ai de rezolvat o problemă importantă legată de casă, de condițiile de locuit. Poate că te supără această serie de schimbări, dar va trebui să te adaptezi.

– Pești: Situația este prea volatilă și greu de controlat ca să mai încerci să faci ceva în acest sens. Ți-ar prinde bine preocupări frumoase, care să te țină departe de conflicte.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS