<
Pe scurt

Jandarmul lovit cu scaunul în cap a fost externat

Jandarmul care a fost rănit în timpul meciului „U” Cluj – FC Hermannstadt a fost externat de la Spitalul Militar Cluj-Napoca şi va intra în concediu medical.

Comandantul Spitalului Militar de Urgenţă (SMU) Cluj-Napoca, Doina Baltaru, a declarat că starea generală de sănătate a jandarmului este bună, dar a rămas cu cefalee, durere de cap, care se va ameliora în timp.

„Pacientul se externează luni. Nu are deficite motorii şi va primi concediu medical, cel mai probabil, 20 de zile, după care va fi reevaluat tot în cadrul SMU. Pacientul trebuie să se odihnească, să nu se suprasolicite, de aceea nu merge direct la serviciu, pentru că trebuie să se refacă. Vom vedea cât de lungă va trebui să fie recuperarea medicală după acest concediu medical”, a spus Baltaru.

Jandarmul a fost rănit, în 9 iunie, la finalul partidei dintre „U” Cluj şi FC Hermannstadt, când unul dintre scaunele aruncate din tribună l-a lovit în cap, el căzând la pământ. A primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe şi transferat ulterior la SMU.

citește întreaga știre pe: ZiuaDeCluj

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS