<
Poliţia informează

Bărbat din Iara cercetat pentru furt calificat

Un bărbat de 33 de ani din comuna clujeană Iara este cercetat în stare de arrest preventivde către poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, după ce a fost prins în flagrant comiţând un furt dintr-o societate comercială din comuna Iara.

La data de 18 aprilie a.c., în jurul orei 04.30 poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au identificat în flagrant un bărbat de 33 de ani din comuna clujeană Iara, imediat după ce acesta a intrat prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale din localitate de unde a sustras mai multe pachete de ţigări şi sticle cu băuturi alcoolice al căror prejudiciu însumat ajunge la suma de 3000 de lei.

După reţinerea acestuia, la data de 19 aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Turda, cu propunerea de arestare preventivă iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis pe numele acestuia un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS