<
Poliţia informează

Şi-a lăsat maşina-n şanţ

La data de 13.12.2017, ora 22:30, poliţiştii din cadrul Secţia 9 Poliţie Rurală Turda, au depistat pe DC82, de pe raza comunei Moldovenești, un autoturism răsturnat în șanțul de lângă acostament.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului, un bărbat de 46 ani din orașul Abrud, județul Alba, care a relatat faptul că în urma efectuării unei manevre de mers înapoi, a alunecat în șanțul de lângă acostament.

În urma testării conducătorului autoturismului cu aparatul etilotest, acesta a indicat faptul că se afla sub influența alcoolului.

Având în vedere faptul că bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substante” și ”refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS