<
Actualitate

𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐯𝐞𝐧ț𝐢𝐞 𝐜𝐮 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐚 𝐬𝐚𝐥𝐯𝐚𝐦𝐨𝐧𝐭𝐢ș𝐭𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐧𝐢, 𝐥𝐚 𝐌ă𝐫𝐢ș𝐞𝐥

O echipă a Salvamont-Salvaspeo Cluj a intervenit în cursul dimineții de sâmbătă, 21 noiembrie a.c., pe raza localității Mărișel, în vederea preluării unei paciente rămase înzăpezite cu ambulanța care o transporta.
Imediat după efectuarea apelului la 112, salvamontiștii clujeni s-au mobilizat și, cu ajutorul vehiculului pentru sarcini utilitare achiziționat de Consiliul Județean Cluj, au reușit să ajungă la ambulanța privată rămasă înzăpezită. Autoutilitara transporta o pacientă din localitatea Mărișel, care se întorcea acasă în urma unei ședințe de dializă avute la o clinică de profil din municipiul Cluj-Napoca.


Ajuns la fața locului, echipajul Salvamont Cluj a preluat pacienta și a transportat-o la domiciliul acesteia, în Mărișel. Intervenția a fost una de o complexitate mai ridicată, datorată atât condițiilor meteo nefavorabile de la acel moment, cât, mai ales, faptului că respectiva persoană era confirmată cu infecția Covid-19. În acest sens, salvatorii care au participat la intervenție au luat toate măsurile de precauție necesare, atât pe perioada transportului cât și după, pentru eliminarea oricărui risc de contaminare.
Biroul de presă
23 noiembrie 2020.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS