Actualitate

300 locuri scoase de Școala de Poliție din Cluj-Napoca. 5 candidați pe un post

Pentru sesiunea din luna ianuarie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, scoate la „bătaie” 300 de locuri. Interesul tinerilor este foarte mare, ținând cont de faptul că sunt 1380 de candidați. La un calcul simplu, sunt 5 candidați pe un post. (4.6 mai exact)

Acest lucru se datorează într-o oarecare măsură și faptului că după ce un elev termină școala ( în jur de un an), are asigurat un salar și un loc de muncă stabil. Salar care a crescut cu 25% de la 1 ianuarie 2019. Astfel, potrivit noilor prevederi,
începând cu data 1 ianuarie 2019, salariile de bază și salariile de funcție s-au majorat cu 25% din diferența dintre nivelul actual și cel prevăzut de lege pentru anul 2022. Totodată, salariile și soldele militarilor s-au mărit cu 25%.

Concursul va debuta în zilele de 10 și 11 ianuarie, între orele 08.00-16.00, la sediul școlii, cu înscrierea candidaților și eliberarea legitimațiilor de concurs.

În intervalul 12-17 ianuarie 2019 este programată susținerea probelor eliminatorii: contravizita medicală și evaluarea performanței fizice. Proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (engleză sau franceză) va avea loc duminică, 20 ianuarie.

Candidații care se vor prezenta la concurs sunt se pot informa pagina de internet: 
www.scoalapolcj.ro.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.