Administraţie

Cinci câini fără stâpân capturați la Câmpia Turzii în luna martie

În luna martie sau desfășurat în baza contractului de servicii încheiat cu Asociația Centrul de Ecarisaj Turda, un număr de două acțiuni de ecarisare a zonei teritoriale administrative și anume una prin sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112 iar alta la solicitarea primarului municipiului Câmpia Turzii. Acțiunile întreprinse au vizat întreaga zonă a municipiului Câmpia Turzii și au constat în identificarea și strângerea câinilor fără stăpân care circulă liber fără însoțitor pe domeniul public al municipiului Câmpia Turzii capturându-se un număr de cinci câini.

Niciunul nu a fost indentificat având microcip. Ei au fost preluați cu proces verbal în baza formularului individual de capturare de către echipa de Ecarisaj și transportați pentru aplicarea prevederilor legale la adăpostul propriu al prestatorului amenajat în localitatea Turda, strada Bogata

În perioada menționată nu au fost solicitări pentru adopție sau adopția la distanță a câinilor capturați.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS