Administraţie

Primarul Cristian Matei a suplimentat numărul de locuri la creșa nr 4 pentru încă 15 copii

În urma ședinței de îndată din 12 septembrie, consilierii turdeni au votat un proiect de hotărâre, avându-l inițiator pe primarul Cristian Matei, care prevedea suplimentarea numărului de locuri la creșa nr 4 din Turda, pentru încă 15 copii.

Se pare că primarul Turzii a găsit o portiță în a mai suplimenta numărul de locuri la creșa nr 4 din Turda cu 15 locuri, încercând să mulțumească cetățenii municipiului Turda.

Problema locurilor în creșele din judetul Cluj, este gravă.

În Floresti, părinții disperați de a prinde locuri la creșele din Cluj Napoca, îsi fac flotant pentru a-și trimite copilul la o creșă aflată în subordinea Consiliului Local.

În Cluj Napoca administrația locala face mari sacrificii pentru a satisface dorințele părinților, însă tot în zadar.

Peste 900 de copii din Cluj Napoca nu pot fi duși la creșele din municipiu, deoarece în acest moment sunt disponibile 500 de locuri la cele 15 creșe din Cluj Napoca.

Primarul Emil Boc a declarat într-o ședință de Consiliu local ca ar fi dispus sa aloce suma de 3,5 milionae de lei pentru a subvenționa înscrierea copiilor la creșe private.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS