Actualitate

AHC POTAISSA – Recuperare după efort la COMPLEX BALNEAR POTAISSA

În domeniul sportiv, recuperarea fizică este procesul de reducere al efortului după o solicitare. Este o fază de adaptare a organismului necesară pentru a preveni suprasolicitarea sau burnout-ul, atât fizic cât și psihic.
Recuperarea fizică la sportivi poate avea o formă activă și pasivă. Dintre formele pasive, somnul este una dintre cele mai bune metode de recuperare și odihnă.


Recuperarea activă are două obiective importante: recuperarea stării fiziologice a sportivului și recuperarea psihologică. Pentru fiecare din aceste aspecte există metode eficiente de recuperare ca: înotul, masajul, hidromasajul, sauna sau activitatea fizică diferită de ceea ce obișnuieste sportivul să practice, ca: gimnastica în apă, antrenamente de propriocepție și jocuri.
La SPA Potaissa avem cele mai bune condiții în a asigura această refacere de după efort, și ne bucurăm că echipa de handbal AHC Potaissa Turda ne-a ales pentru a desfășura la noi, aceste activități. La SPA Potaissa ei beneficiază de cele mai bune servicii ca: aquashape, înot, sauna, jacuzzi, hidromasaj, duș subacval, fitness.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS