Actualitate

Sfârșit de an… la teatru

Ca în fiecare an, campania “Și tu poți fi Moș Crăciun” organizată de Organizația Studenților Farmaciști Cluj –Napoca (OSF) a trecut prin municipiul Turda. Teatrul Aureliu Manea se află deja în al doilean an, de când s-a alăturat campaniei, oferind publicului turdean un prilej de a se implica activ în problemele comunității. În acest scop, în data de 13 decembrie a.c., ora 19:00, la sediul instituției a avut loc spectacolul caritabil, TRAGEDIAN LA JUBILEU de A.P. Cehov, regia Muriel Manea .
Încasările obținute din vânzarea biletelor, vor fi donate către două familii defavorizate din Turda, conform OSF. Pe lângă aceste donații, ajutorul vine si din partea anumitor firme din Cluj, care îi ajută cu sponsorizări pentru această campanie ( Ducfarm, Victor Cafe). În acest an campania s-a desfășurat în perioada 3-16 decembrie și au fost organizate mai multe activități de strângere de fonduri și haine sau jucării, pe bază de donație (Târg de Crăciun, Concert de colinde, Spectacolul de teatru).
OSF organizează anual peste 20 de campanii de sănătate, evenimente de socializare pentru studenți, schimburi studențești la nivel național și internațional și campanii de informare pentru publicul Clujean.
Anul acesta, TAMT își va încheia activitatea în data de 19 decembrie, cu spectacolul DESCHIDE UȘA CREȘTINE !, o producție a Casei de Cultură a Municipiului Turda.
Vă așteptăm anul viitor din ianuarie, cu noi suprize și spectacole! Pentru orice informații legate de program sau noutăți, urmăriți-ne pe pagina noastră de Facebook sau pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro
TAMT vă urează sărbători frumoase și un an nou plin de împliniri…iar pentru drame, tragedii sau alte comedii, vă invităm la teatru !

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS