Actualitate

Video. Elevii școlii Teodor Murășanu colindă Primăria Municipiului Turda

Luni, 17 Decembrie, ziua în care glasurile vesele ale elevilor Școlii Teodor Murășanu Turda au răsunat în sala mare de ședințe a Primăriei Turda.

Elevii claselor a II-a și a IV-a au venit deciși pentru a-i arăta domnului primar Cristian Matei cât de bine s-au pregătit pentru a prezenta acest frumos spectacol în prag de sărbătoare. Minunate colinde și o frumoasă scenetă a făcut deliciul spectatorilor, membrii ai primăriei dar și a domnului primar Matei care a savurat fiecare clipă, detașându-se pentru câteva minute de lumea de afară. 

Finalul spectacolului a adus multe aplauze iar din partea domnului primar Cristian Matei cuvinte de laudă pentru elevii isteți și pentru doamnele învățătoare care au reușit minuni cu acești copii.

Totodată, prin Moș Crăciun, care nu a întârziat să apară, primăria Turda a oferit daruri fiecărui copilaș ca mulțumire pentru acest special colind. 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS