campanie campanie
Actualitate

Cea mai mare expoziție chinologică din zonă s-a desfășurat la Turda în acest Weekend (foto)

Asociația Chinologică Turda a organizat în data de 19-20 Octombrie cel mai mare eveniment chinologic din zona: Turda Dog Show. Acest show a cuprins  3 expoziții chinologice: una Națională și două Internaționale, expoziții organizate de ACh Turda sub egida Asociației Chinologice Române  și a Federației Chinologice Internaționale.

Noua locație de desfășurare a evenimentului a fost  Salina Equines – centrul de Echitație (zona Salina Turda)

Au fost prezente un număr mare de rase canine din toate rasele recunoscute de FCI, câini din țară cât și din străinătate.

Dintre aceștia a fost ales câștigătorul expoziției, iar pe parcursul finalei s-a prezentat cel mai bun baby, puppy, junior și veteran, dar și cel mai bun câine Ciobănesc Românesc, grup de creștere, cea mai bună pereche și nu în ultimul rând cel mai bun Junior Handler.

Afost prezent un prestigios corp de arbitrii din România și străinătate:  Daniela Radu (RO), Lokodi Zsolt (RO),  Kelemen Attila (RO),  Anatoli Zhuk (BY), Zviatlana Radziuk (BY),  Jochen Eberdardt (D) și Tino Pehar (HR)

Călin Mărgineanu – președintele Asociației Chinologice Turda, a declarat pentru Ziarul 21:

 “Am avut astăzi un show minunat, trei expoziții, una națională și două internaționale, un număr impresionant de participanți de fiecare dată la Turda, 400 de câini la fiecare show – 3 show-uri – 1200 de câini, a fost foarte bine pentru noi. Am avut și o listă numerosă de sponsori, la care vreau să le mulțumesc pe această cale, respectiv: Salina Turda, CAA Turda, Primăria Turda, Domeniul Public, Restaurant Sarea în Bucate,  UțuȘor Închirieri Auto și DJ Ovi, un sponsor principal care ne oferă toate premiile la concursurile speciale din seara aceasta “Pamas Trading- Nature’s Protection” și nu în ultimul rând locația deosebită în care ne-am putut desfășura activitatea, oferită de  “Salina Equines”

Rad Horațiu – vicepreședintele Asociației Chinologice Turda, a declarat pentru Ziarul 21:

“În acest Weekend a avut loc la Turda cea mai mare expoziție chinologică din zonă, au participat in jur de 1200 de câini, din 8/9 țări din Europa, pe această cale țin să le mulțumesc celor care ne-au sprijinit și s-au implicat în organizarea evenimentului. Ne bucurăm că vremea a fost prietenoasă cu noi și cred eu, că am reușit să facem un eveniment bun care face cinste orașului nostru.”

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS