Actualitate

O nouă investiție la Viișoara!

Un nou corp de școală dat în folosință Marea inaugurare a celor 6 noi săli de clasă din noul imobil situat în apropierea bisericii ortodoxe din Viișoara a avut loc în data de 18 octombrie 2019.

La această inaugurare edilul Ioan Roman i-a avut ca invitați pe prefectul Județului Cluj Aurel Cherecheș, deputații Horia Nasra și Cornel Itu, precum și insp. general ISJ Cluj, Valentin Cuibus.

Investiția a costat în jur de 1,8 milioane de lei, bani proveniți din programul PNDL 1. Noul corp de școală conține cele 6 săli de clasă, bibliotecă, grupuri sanitare, corp profesoral, laborator , toate dotate la standarde moderne.

Trei ani de zile a durat realizarea edificiului, însă așteptarea a meritat, iar elevii din Viișoara se pot mândri acum cu o școală la cele mai inalte standarde.

 

„Cred că prin eforturile pe care administrația locală le-a depus în ultimii 10-12 ani, viitorul comunei Viișoara va fi unul pozitiv….În urma retrocedării terenului, am început cu grădinița , iar acum am finalizat lucrarea de față. A fost o luptă dură, am parcurst toate etapele achiziției publice, s-a desemnat un câștigător și au demarat lucrările… În iarna lui 2017 am fost anunțați că societatea din TG/Mureș a intrat în insolvență și nu mai poate continua lucrarea, am făcut demersurile pentru evaluare s-a relicitat, nu s-a prezentat inițial nimeni, apoi firma din Câmpia Turzii SOLNOU, a fost cea care a dus la bun sfârșit obiectivul” spune primarul Ioan Roman, citat de TurdaNews.

foto: TurdaNews

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS