<
Actualitate

Complex Balnear Potaissa – Centru SPA se va deschide începând cu data de 10.07.2017

În această perioadă, Complex Balnear Potaissa – Centru SPA are activitatea sistată datorită necesitătii efectuării unor lucrări de reparaţii şi mentenanţă la instalaţii şi construcţie. De asemenea, din considerente de ordin tehnic şi pentru asigurarea bunei funcţionări a Centrului SPA, se efectuează procedurile pentru curătarea bazinului de agrement, precum şi dezinfectarea şi schimbarea apei.

Iniţial, termenul de finalizare a fost anunţat că fiind 30 iunie, având în vedere necesitatea efectuării unor lucrări de reparaţii mai ample, din considerente de ordin tehnic cât şi asigurarea unei functionări optime şi de siguranţă, Complexul Balnear Potaissa Spa se va deschide începând cu data de 10 iulie 2017.

 

În atenţia tuturor posesorilor de abonamente, atât pentru Spa cât şi Fitness, toate tipurile de abonamente achiziţionate pentru perioada în care Complexul Balnear a fost închis, se vor prelungi cu un număr de zile echivalent cu perioada de întrerupere a  activităţii.

 

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente şi vă asteptăm în continuare la răsfăt şi relaxare!

 

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0371 022 641, la recepţia Centrului SPA, Piaţă Republicii, 6 A sau ne puteţi scrie la adresa de e-mail: spa@potaissahotel.ro.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS