Eveniment

A găsit un portofel plin cu bani, apoi l-a returnat proprietarului

În această săptămână în centrul municipiului Câmpia Turzii a fost găsit un portofel plin cu lei și euro. “Am găsit portofelul pe trotuar în centrul orașului. Am crezut ca proprietarul este în unul dintre magazinele de acolo, am intrat în magazine și am întrebat dacă nu cumva și-a pierdut cineva portofelul. Fiindcă nu am găsit proprietarul, am ieșit din magazin cu intenția de a mă duce la poliție. Când m-am apropiat de mașină am văzut un om care-și căuta ceva și într-adevăr el era proprietarul portofelului”, ne-a precizat cel care a găsit portofelul.

L-am întrebat de ce a făcut acest gest, având în vedere că era o sumă mare de bani în portofel, iar răspunsul a venit prompt: “așa am primit educația de la părinții mei”.

Cel care a găsit portofelul plin cu bani este Cristian Maier, omul care cu puțin timp în urmă a fost exclus din PSD Câmpia Turzii pe motiv că ar aduce prejudicii de imagine partidului, iar ulterior acestuia i s-a propus postul de vicepreședinte ALDE Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS