Eveniment

Video. Cristian Matei a anunțat, în exclusivitate pentru Ziarul 21, semnarea finanțării pentru Sala Polivalentă de la Turda

Imediat după meciul pe care Potaissa Turda l-a câștigat în fața formației A.E.K  Atena,, într-un interviu pentru Ziarul 21, Cristian Matei, primarul municipiului Turda a anunțat, în exclusivitate, o veste mare pentru Turda și anume semnarea finanțării pentru Sala Polivalentă de la Turda, în acest moment fiind așteptat doar ordinul ministrului după care se începe licitația.
Este vorba de o sală polivalentă cu peste 3000 de locuri, iar amplasamentul sălii care urmează a fi construită la Turda este pe strada Stadionului nr. 14.
Cât privește mesajul pentru magnificii turdeni care au făcut un campionat mare cu care au intrat din nou în finala Cupei Challenge învigând în prima manșă la o diferență de 11 goluri formația A.E.K. Atena, Cristian Matei a transmis: “Le mulțumesc pentru dăruire, conducerii clubului și băieților care azi au fost un exemplu, așa cum trebuie să fie o echipă profesionistă, și le doresc mult succes în continuare și dacă aducem cupa la Turda să câștigăm în continuare și alte cupe chiar și campionatul intern”.
Nu au fost uitați nici suporterii turdeni, care într-un număr mare s-au deplasat la Cluj și au creat o atmosferă demnă de o finală de cupă europeană: “Suporterii turdeni sunt din ce în ce mai mulți, rezultatele echipei sunt din ce în ce mai bune, sala pe care o avem acum este deja neîncăpătoare iar atunci când vom deschide Sala Polivalentă sperăm să o umplem doar cu turdeni”, a fost mesajul lui Cristian Matei pentru suporterii Potaissei.
După ce în prima manșă Potaissa Turda a învins pe A.E.K. Atena cu scorul de 33 – 22, returul finalei va avea loc la Atena, duminică începând cu ora 19.00.
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS