<
Actualitate

Felicitări Darius Babaioana! Locul I la Campionatul National de Karting!

Karting-ul, un sport ce se poate practica la nivel profesionist sau ca hobby. Toți campionii mondiali de Formula 1 au intrat în lumea automobilismului începând de pe pista karting, acesta fiind primul pas spre performanță. Kartingul este principala treaptă pentru cei care urmăresc o carieră în automobilismul de performanță, acest sport fiind pepiniera de talente a viitorilor campioni. Kartingul este de departe cel mai sigur sport cu motor, vârsta la care se poate începe practicarea sa fiind de aproximativ 4 ani. În România, Campionatul Național de Karting DUNLOP este organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv.

Talentatul DariusBabaioana a participat și in acest an la Campionatul National de Karting, ieșind invingător. Locul întâi pe podiumul competitiei a fost ocupat de turdeanul Darius, un copil exceptional.

„Fără o echipă, nu poți face performanță! Fără sponsori, misiunea e grea! Mulțumim unor oameni minunați, care îl susțin pe Darius Babaioana! Locul 1 li se datorează și lor, oamenilor de suflet! Mulțumim :Dragoș Gulie, Dichiara Buno, Gulstar Racing, Transkart Racing, Sergiu Trans Agregate, Lămurean Trans și Nora Ly Agroserv! ” a scris Anca Babaioana într-o postare pe pagina sa de facebook.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS