campanie campanie
Actualitate

Foto. Studio Creme Sun – unicul Studio de Bronzat din Câmpia Turzii își deschide porțile

Vă prezentăm unicul Studio de bronzat din zona noastră, pe lângă un bronz perfect aveți parte de un ambient plăcut și aparatură de ultimă generație. ”Suntem singurii care ne-am gândit și la sănătatea dumneavoastră!” ne anunță proprietarii studioului de bronzat, care după o investiție consistentă în cele mai performate aparte de bronzat, cea mai bună marcă germană din domeniu, pot garanta că efectul bronzului vine la pachet cu protejarea sănătătții dumneavoastră. Aparatele Luxura  X 10, omologate după ultimele norme europene, sunt acum în Câmpia Turzii și își așteaptă clienții.

Studio Creme Sun, cu cele trei aparate de bronzat, două orizontale și unul vertical, devine primul studio de bronzat profesional din Câmpia Turzii.

 

O vizită la salonul de bronzat a devenit sinonimă cu o evadare din cotidian într-o oază de relaxare, un răsfăț la îndemână. Aparatura a evoluat mult, astfel încât, în zilele noastre, toate aspectele pot fi controlate cu mare precizie, pentru a se obține cele mai bune rezultate, fără riscurisau efecte secundare nedorite. Solarul nu este, de fapt, atât de diferit de expunerea la soare cum s-ar putea crede. Este vorba despre acealeași raze ultraviolete, UVA și UVB de care beneficiem în mod natural când stăm la plajă.

Expunerea treptată, moderată, în conformitate cu specificitatea pielii, garantează efecte durabile. Pe o piele bine hidratată, bronzul e mai uniform și rezistă mai mult. De aceea specialiștii studioului de bronzat vă recomandă hidratatarea, atât internă, cât și externă, înainte și după ședința de bronzare.

Un aspect important al produselor Luxura este că au fost concepute după normele europene.

Pielea bronzată este un trend, având o piele brozată ești mai încrezător în tine, bronzul reduce vizibilitatea celulitei, subțiază silueta, până și hainele se așează într-un mod plăcut pe o piele bronzată și sunt doar câteva motive pentru care alegem să încercăm o astfel de tehnologie ultra sigură. Razele UV tratează și boli precum acneea, neurodermatita, ciuperci, psoriazisul, osteoporoza. Bronzul stimulează producția de colagen și elastină din corp, activează circulația sângelui, ameliorează condiția generală și vă dă o stare de bine, întărirea oaselor cu ajutorul neoanelor ce conțin Vitamina D.

 

Studio Creme Sun – pe strada Aurel Vlaicu, în spatele pizzeriei Italiene din Câmpia Turzii. Vă așteptăm!

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS