Actualitate

Incendiu terminat cu o tragedie. O persoana gasită carbonizată

O persoană a murit într-un incendiu care a izbucnit, vineri noaptea, la o casă de pe strada Valea Chintăului din Cluj-Napoca.

UPDATE: Potrivit ISU Cluj, persoana care a decedat în incendiul de pe strada Valea Chintăului era un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani.

La momentul sosirii pompierilor la locul intervenției, str. Valea Chintalului Nr. 66, soția persoanei N.A. și vecinii au informat pompierii că acesta se urcase în podul casei. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită că fiind efect termic al cosului de fum care era amplasat necorespunzător față de materiale combustibile. Primul material care a ars a fost lemn, grindă de lemn”, precizează ISU Cluj.

În urma incendiului, acoperișul a ars pe o suprafață de cca 80mp. Pompierii au intervenit la stingerea flăcărilor aproximativ între orele 23.30 – 02.40.

Potrivit pompierilor, incendiul a cuprins acoperișul locuinței.

„S-a intervenit 3 autospeciale ale Detașamentului 1 din Cluj-Napoca și un echipaj SMURD ISU CLUJ. În podul mansardei a fost găsită o victimă carbonizată”, a transmis ISU Cluj.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS