Fotbal

Marius Nicoară ne spune ce își dorește pentru CSM Câmpia Turzii

Rep.: Câteva cuvinte despre venirea ta în Câmpia Turzii.

Marius Nicoară: În primul rând vreau să urez “La Mulți Ani” este primul antrenament oficial și reunirea lotului la Câmpia Turzii. Am venit la această echipă după ce am vorbit cu Andrei și cu Paul, mi s-a făcut o ofertă foarte bună din punct de vedere fotbalistic, eu am trecut printr-o accidentare în 2017, la ligamentele încrucișate și am venit deoarece la Câmpia Turzii am găsit o echipă de profesioniști care fac antrenamente și la momentul actual nu sunt 100% și prin ideea că mă voi pregăti la antrenamente să fiu la forma de altădată.

Rep.: Ce obiectiv ai, personal, la CSM Câmpia Turzii?

Marius Nicoară: Obiectivul meu personal la Câmpia Turzii este un obiectiv colectiv, în primul rând echipa să câștige să ne plasăm cât mai sus în Campionat, suntem calificați și în Cupa României, în care avem un meci greu împotriva celor de la Someșul Gilău și aș vrea dacă se poate să luăm Cupa și să ne plasăm cât mai sus în clasament.

Rep.: Un mesaj pentru suporterii  din Câmpia Turzii.

Marius Nicoară: Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiție, cum era numită pe vremuri Industria Sârmei Câmpia Turzii din câte îmi aduc bine aminte  1956 au jucat o finală a Cupei României în care au pierdut cu 1-0. Pe această cale vreau să, odată cu venirea mea, invităm pe toată lumea la stadion și să facem din Clubul acesta de Liga 4 să urce cât mai sus, să meargă la Liga 3 să vrem ceva pozitiv ceva mai sus decât Liga 4 pentru că orașul are potențial și să ducem unde era locul CSM-ului în Liga 2.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS