Actualitate

Ionuț Irimuș, după meciul dintre AHC Potaissa Turda și BSV Berna

I.I.: „Intr-adevăr a fost un meci mult, mult mai greu decât la ei acasă, acolo puteam să închidem meciul, aveam, dacă nu mă înșel, cinci goluri, puteam să ne ducem la 6-7 goluri, am ratat pe final, trei goluri în handbal știți că nu sunt multe. Au venit motivați, noi la fel, dar s-a acumulat și oboseala, am stat 30 de ore in aeroport din cauza furtunii, am venit din Elveția, am plecat la Reșița, de la Reșița am venit acum la meci… Important este până la urmă că ne-am calificat. Am avut și doi jucători care au jucat cu probleme, Pavel cu genunchiul si Marius cu umărul, dar până la urmă eu zic că este bine că ne-am calificat.„


Ai avut un rol atât de important în economia jocului. Cum te-ai simțit astăzi in poartă? Ai închis poarta in momentele decisive.
„ Am făcut un joc bun dar și datorită colegilor mei care m-au ajutat mult și în atac, și prin vorbele lor, și prin motivarea lor, publicul, toată lumea a contribuit la această calificare.”
Două echipe românești în această fază a Challenge Cup. Marți va fi tragerea la sorți.
„Da, sperăm să ne întâlnim doar in finală!”
Cât de important a fost aportul publicului astăzi?
„ Enorm de mult a contat. În momentele grele, dacă nu mă înșel, ne-au condus cu 4 goluri diferență, ne-au încurajat foarte mult și am revenit pentru că ne-au dat un impuls.”

Avem joi deja meci, la Dunărea, cu Dunărea Călărași, apoi, duminică cu Bacăul. Avem timp să ne revenim?
„Timp nu prea este, dar așa este în handbal, dacă joci în două competiții, și în Challenge Cup și in campionat, trebuie să te refaci cât mai repede, să mergem înainte. „
Ce ai prefera? Finala în Challenge Cup sau campionatul?
„Amândouă!”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS