Actualitate

Juniori A1. Victoria Viișoara a făcut senzație în meciul cu Iclod. Viișoreni au urcat pe locul 2  

Juniorii echipei Victoria Viișoara, a întâlnit în deplasare echipa Unirea Iclod. Meciul a fost dominat în totalitate de elevii conduși de Gabriel Mocean, scorul fiind deschis în minutul 35, când Varga Daniel a luat mingea de la 40 de metri de poartă și a driblat tot ce era în fața lui. În minutul 45, Antonio își trece numele pe lista marcatorilor după o lovitură libera executată de același Varga. Ocaziile au curs către poarta echipei din Iclod, iar în minutul 53, după o centrare „în gura porții” a lui Petrovan, fundașul advers își bagă mingea în poartă și scorul urca la 0-3.

Contactat telefonic de Ziarul 21, Gabriel Mocean a declarat următoarele: „A fost o victorie mai clară decât arată scorul. Practic, gazdele nu au avut nici o ocazie și nici un șut pe poartă. Asteptam cu interes derbiul de miercuri cu echipa poziționată pe primul loc, Sporting Apahida”.

Victoria Viișoara a urcat pe locul doi după această victorie și așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu liderul Sporting Apahida, care va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la Baza Sportivă din Viișoara.

Echipa de start:

Cioargă, Baciu, Covaci, Ciubuc, Bituleanu, Florea, Lingurar, Varga, Marginean, Petrovan, Hegheduș.

Am mai jucat: Rus, Ciungan, Hegheduș A, Miheșan, Kovacs, Rostaș, Turdean.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS